ΩΜΕΓΑ Facebook

ΩΜΕΓΑ

Σχεδόν 3 δεκαετίες αφοσιωμένοι στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, είναι φυσικό να μιλάμε για ένα έργο μεγάλης αφοσίωσης και αγάπης. Η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων μας στον τελικό καταναλωτή πραγματοποιείται μετά από αυστηρούς και προσεκτικούς ελέγχους ποιότητας. Mέσα σ’αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, τους πελάτες, τους προμηθευτές μας και τους υπαλλήλους μας διότι στηριζόμαστε στις ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις . Στην ΩΜΕΓΑ υπάρχει μια σχέση σεβασμού για τα προϊόντα μας που είναι άρρηκτα δεμένη με τον σεβασμό που τρέφουμε στους πελάτες μας στους υπαλλήλους μας και στην κοινωνία γενικότερα.
ΩΜΕΓΑ
ΩΜΕΓΑ2 days ago
Για ακόμα μία φορά η στιγμή της αναγνώρισης και της επιβράβευσης έφτασε για την ΩΜΕΓΑ, λαμβάνοντας το Διεθνές Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας ITQI για τα προϊόντα της Ρύζι Καρολίνα Special και Φασόλια Μέτρια Special από το Διεθνή Οργανισμό ITQI, τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό αφιερωμένο στην προώθηση τροφίμων και ποτών υψηλής γεύσης από όλο τον κόσμο! #itqi #Omega
ΩΜΕΓΑ
ΩΜΕΓΑ2 days ago
Η ζωή θέλει καλοπέραση και εμείς ξέρουμε τον τρόπο. Δημιουργήστε το πιο νόστιμο red velvet cake που θα κάνει τα σάλια να τρέχουν, με τη ζάχαρη άχνη της ΩΜΕΓΑ. Δείτε όλη τη συνταγή εδώ!
ΩΜΕΓΑ
ΩΜΕΓΑ4 days ago
Το νέο website της ΩΜΕΓΑ είναι στον αέρα, με όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τα προϊόντα μας, πληροφορίες για τη διατροφική τους αξία, ευφάνταστες συνταγές, νέα και άλλα πολλά! Βρείτε ό,τι χρειάζεστε εδώ!
ΩΜΕΓΑ
ΩΜΕΓΑ6 days ago
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!
ΩΜΕΓΑ
ΩΜΕΓΑ1 week ago
Εσείς τι θα κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο; Εμείς σκεφτόμαστε να το περάσουμε κάπως έτσι!
ΩΜΕΓΑ
ΩΜΕΓΑ2 weeks ago
Από τα πιο υγιεινά και νόστιμα τρόφιμα, τα όσπρια κυριαρχούν στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές επιλογές μας για τα χρώματα και τα αρώματά τους. Σήμερα επιλέξτε μία δροσιστική σαλάτα με όσπρια και γαρίδες. Καλή όρεξη!
X