-
Προετοιμασία
10'
-
Μαγείρεμα
20'
-
Έτοιμο σε
25'
-
4 μερίδες
Συστατικά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
- 1 κούπα άγριο ρύζι
- 1 κούπα φρέσκα μανιτάρια σαμπινιόν κομμένα
- 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο
- 2 κούπες νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
-
1
Σε ένα βαθύ τηγάνι κάψτε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
-
2
Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σοτάρετε τα για 5 λεπτά.
-
3
Ρίξτε το ρύζι για πάρει μία γεύση και προσθέστε το νερό.
-
4
Μόλις πάρει βράση, αφήστε το ρύζι σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα.
-
5
Βγάλτε το από τη φωτιά και σκεπάστε το με μία πετσέτα και ένα καπάκι.
-
6
Αφήστε το να τραβήξει όλα τα υγρά και το ριζότο σας είναι έτοιμο.
Σημειώσεις
-
Σημείωση:
-
Σημείωση: